2009. november 11., szerda

Hogy tényleg működhessen a tudatos teremtés

Gondolj csak bele helyzetedbe. Mikor működött igazából a teremtés?

Ahhoz hogy áttörést tudj elérni, nem elég a pozitív gondolkodás. Teljes testednek egy egészként kell rezegnie, hogy a vonzás törvénye ki tudja fejteni a hatását. Át kell hangolnod az egész lényed, tested minden egyes sejtjét arra a frekvenciára, amit az agyaddal már lehet hogy tökéletesen felfogtál, de tudat alatt még mindig élnek benned a múlt beidegződései, kudarcélményei, idejétmúlt hiedelmei.

A tudatosan pozitív gondolkodásodat le kell szivárogtatni a tudatalattidba, hogy beépüljön, megragadjon, gyökeret eresszen benned. Ha teljes lényed a sikert, a magabiztosságot, az önismeretet sugározza, nem lehet benned egy szikrányi kétség sem hogy amit gondolsz, amit szeretnél elérni, amit meg akarsz szerezni, az mind mind a tied lehet, és a tied is lesz!

Egyetlen feladatod tehát, amikor elkezded a pozitív gondolkodást, a gondolataid irányítását, az az, hogy ezt átlényegítsd a tested-lelked-szellemed minden eldugott zugába, azaz olyan mélyre ültesd el magadban, hogy gyökerei stabilan tartsák ezeket a gondolatokat fejedben az élet legkeményebb viharaiban is.

Ha napi szinten fogod gyakorolni a pozitív gondolkodást, a teremtő gondolatok hamarosan olyan mélyen beléd ivódnak, hogy egyszerűen kilökik a negatív gondolatokat maguk közül. Életed szép lassan átalakul, és kitartásod elvezet ahhoz az áttöréshez, amire mindig is vágytál. Ez az a pont, ahol a gyerekkori álmaid igazán valóra válhatnak!